Allotjament


Donades les característiques del lloc on s'ha de celebrar el congrés, hi ha dues possibilitats d'allotjament: En una habitació de l'Hostatgeria [ve a ser com un hotel] o bé en una tenda en el lloc d'acampada.

L'Hostatgeria

Les habitacions cal agafar-les pels tres dies del congrés i inclouen pensió complerta [tres àpats]. Són habitacions de dues o tres places i el seu cost és de 80€ per dia [en total 240€].
En cas de desitjar-ho es pot agafar una habitació individual afegint un suplement de 10€ per dia [en total 240€].
En tots els casos és possible demanar menús vegans o vegetarians.

 

Lloc d'acampada

Hi ha una opció econòmica per allotjar-se: en tenda al lloc d'acampada del Santuari. El lloc d'acampada no depèn del Santuari sinó del Govern Balear. Hem rebut l'explicació que segueix sobre el funcionament del lloc d'acampada:
"Al Santuari de Lluc es pot acampar a SA FONT COBERTA, situada dins de l'aparcament del Santuari, no és necessari fer cap reserva prèvia, hi ha places disponibles. L'acampada té una disponibilitat d'unes 200 tendes.

L' acampada de SA FONT COBERTA està equipada amb dutxes d'aigua calenta, banys i  aigua no potable.

El mateix dia que arribin al Santuari de Lluc hauran de passar pel Centre d'Interpretació de Ca s'Amitger per emplenar un full de sol·licitud amb les  dades dels campistes ( nom, llinatges, DNI, adreça, un telèfon de contacte, dies de pernoctació).ekigi fajron El preu per acampar són 5€ per persona i nit  i els menors de 14 anys no paguen. 

Si arriben més tard de les 16:00 hores, els divendres i dissabtes poden anar directament a la zona d'acampada de SA FONT COBERTA i fins les 20:00 hores hi haurà brigades de l'IBANAT que els hi podran fer el permís d'acampada.

Està prohibit fer foc a les àrees recreatives i zones d'acampada de dia 1 de maig fins dia 15 d'octubre( Decret 125/2007). No es poden utilitzar cuines de gas ni càmping gas.
Tampoc es poden dur animals de companyia (cans i d'altres ). Només es permet dur cans guia.

 El preu per aparcar a l'aparcament del Santuari de Lluc si són residents és de  2€ x 24h. Poden aparcar just devora l'acampada. 

El Centre d'Interpretació està situat abans d'entrar a l'aparcament del Santuari de Lluc. L'horari d'atenció al públic és de 9:30 a 16:00 h. de dilluns a diumenge."