Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notíciesRSS

 • 12 de març de 2020

  ATENCIÓ. Anuŀlació del congrés català d’esperanto

  Lamentablement, els organitzadors del Congrés Català d’Esperanto hem cregut que calia suspendre’n la celebració. Pensem que és la manera més responsable de fer front a la situació sanitària vigent als àmbits espanyol i internacional. D’aquesta manera les (...)

 • 6 de març de 2020

  ATENCIÓ. Esperanto a Mira-sol, 2

  La presentació de l’esperanto al banc del temps de Mirasol s’ha programat definitivament el dimarts dia 24 de l’actual més de març. La imatge adjunta inclou totes les dades. Aquesta presentació s’havia de fer el proper dilluns dia 9. No serà possible (...)

 • 14 de febrer de 2020

  Congrés Català d’Esperanto, 3

  La preparació del congrés català d’esperanto segueix avançant. Ja es pot accedir a la seva pàgina web, on s’hi detallen les informacions més importants i està disponible la butlleta d’inscripció. Recomanem efectuar la inscripció com més aviat millor, per (...)

 • 30 de gener de 2020

  Congrés Català d’Esperanto, 2

  La preparació del proper congrés català d’esperanto segueix avançant. Ja podem anunciar dues ponències en el marc del tema del congrés: — La sostenibilitat ecològica [o l’impacte ecològic] del turisme a l’illa de Mallorca. — La formació de les dones (...)

 • 30 de gener de 2020

  ATENCIÓ. Esperanto a Mira-sol

  Degut al mal temps, el proppassat 21 de gener es va ajornar l’anunciada presentació de l’esperanto al Banc del temps de Mira-sol. Ja està fixada la nova data, el dilluns 9 de març. Oportunament publicarem un recordatori d’aquesta (...)

Veure totes les notícies

Articles, cròniques i reportatges RSS

  • Categoria: 

  Vilanova i la Geltrú, presentació de l’esperanto

  per Ramon Perera

  Sota el títol «Vilanova: una aproximació a la Llengua Internacional», el proppassat dia 10 de gener tingué lloc a l’Ateneu Vilanoví una presentació de l’esperanto feta pel nostre consoci Mon Cardona. En Mon va mostrar imatges diverses del món de (...)

  • Categoria: 

  Signatura del conveni CES-KEA

  per Ramon Perera

  2019-12-15 Tal com estava anunciat, aquest diumenge dia 15 de desembre es va signar el conveni CES-KEA en el marc del dinar de germanor que tradicionalment organitza el Centre d’Esperanto Sabadell amb motiu del Dia de Zamenhof. Amb aquest (...)

  • Categoria: 

  Diada de Zamenhof a Girona

  per Ramon Perera

  2019-12-15 El proppassat dissabte, dia 14 de desembre, es va celebrar a Girona en una sala de la Llibreria Linguae el Dia de Zamenhof. Entre altres, hi van participar companys de Tordera, Texas, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Moià, Lleida, (...)

  • Categoria: 

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto

  per Mon Cardona (10/12/2019)

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto Article aparegut al diari El 9 Nou el dia 9 de desembre del 2019 [a la pàgina 24 de l’edició en paper]. Autor: Jordi Vilarrodà La biblioteca recorda amb una exposició que la ciutat va acollir l’any 1919 el congrés (...)

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell