Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 14 de novembre de 2019

  Manlleu i l’esperanto

  [Entreu a la notícia per veure el cartell!] Tal com ja s’havia anunciat (29 de setembre de 2019), la Biblioteca Municipal de Manlleu ha organitzat una exposició titulada ’Manlleu i l’esperanto’ amb motiu d’esdevenir-se el centenari del congrés català (...)

 • 28 d'octubre de 2019

  Esperanto al Punt Avui

  El Punt Avui ha publicat una entrevista amb la nostra consòcia Dolors Godoy i Rotllens, amb el títol «Amb l’esperanto t’entenen a totes les nacions que hi ha al món». La Dolors explica com amb 18 anys va entrar en el món de l’esperanto, com més tard (...)

 • 16 d'octubre de 2019

  La KEA contra la sentència

  L’Associació Catalana d’Esperanto s’ha adherit a un manifest de rebuig a la sentencia del Tribunal Suprem espanyol contra líders socials i polítics catalans i per extensió a tota la societat catalana.En el moment d’escriure aquest comunicat el manifest (...)

 • 29 de setembre de 2019

  Renovació del web

  El web de l’Associació Catalana d’Esperanto ha quedat desfasat. No només degut a la ràpida evolució de les tecnologies informàtiques, sinó també per que realment fa anys que fou creat. La junta directiva de l’Associació Catalana d’Esperanto és conscient (...)

 • 29 de setembre de 2019

  Manlleu. Centenari del congrès català d’esperanto

  La Biblioteca Municipal de Manlleu està preparant una exposició per commemorar que fa un segle Manlleu va acollir el 8è Congrès català d’esperanto. Per aquesta raó han demanat la coŀlaboració d’entitats esperantistes. L’Associació Catalana d’Esperanto (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

  • Categoria: 

  Discriminació lingüística

  VilaWeb, 2019-08-02 «Escola Valenciana ha demanat una reunió amb l’Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat valenciana, que tindrà lloc el proper 7 d’agost, davant les denúncies en els últims dies de vulneració de drets lingüístics en el sector (...)

 • “Nova Katalunio”, segons Jordi Cuixart

  per Jordi Cuixart i Navarro

  Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i pres polític, és un simpatitzant de l’esperanto. Amb el permís de la seva companya, publiquem aquí un text privat escrit per ell.

 • Quantes paraules té l’esperanto?

  per Rubén Fernández Asensio

  Resposta a una consulta d’una estudiant de traducció.

  • Categoria: 

  Ricard S. Güell (1916-2008)

  per Joan Inglada Roig

  Biografia de Ricard S.Güell en ocasió del centenari del seu naixement

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell