Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notícies

Inici > Actualitat > Anuncis i notícies > Esperanto*cat estrena compta a Instagram

Esperanto*cat estrena compta a Instagram

L’obertura d’aquest nou compte s’emmarca en el nou equip de gestió de xarxes socials de l’Associació Catalana d’Esperanto

L’Associació Catalana d’Esperanto estrena un nou compte d’Instagram, que ha entrat en funcionament aquest 10 de maig, amb el perfil instagram.com/esperanto_cat. Aquest nou canal de comunicació s’afegeix als perfils de Facebook i de Twitter de l’associació i al seu canal de Telegram per mitjà dels quals s’informa de les activitats de l’associació i es comparteixen esdeveniments, recursos, mems i tota mena notícies d’interès per a la comunitat esperantista i per a tothom que estigui més o menys conscienciat amb un món lingüísticament sostenible.

L’obertura d’aquest nou compte a instagram s’emmarca en el nou equip de gestió de xarxes socials l’Associació Catalana d’Esperanto, el qual porta des d’ara l’Enric Pineda amb el suport d’en Xavier Alcalde i d’en Ferriol Macip.

Paral·lelament també podeu seguir les xarxes de la Joventut Catalana d’Esperanto.

Xarxes socials de l’Associació Catalana d’Esperanto:

Xarxes socials de la Joventut Catalana d’Esperanto:

A YouTube podeu seguir el canal de l’associació.També trobareu informacions interessants al canal de KIS-TV en funcionament fins fa 7 anys.