Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 16 d'octubre de 2019

  La KEA contra la sentència

  L’Associació Catalana d’Esperanto s’ha adherit a un manifest de rebuig a la sentencia del Tribunal Suprem espanyol contra líders socials i polítics catalans i per extensió a tota la societat catalana.En el moment d’escriure aquest comunicat el manifest (...)

 • 29 de setembre de 2019

  Renovació del web

  El web de l’Associació Catalana d’Esperanto ha quedat desfasat. No només degut a la ràpida evolució de les tecnologies informàtiques, sinó també per que realment fa anys que fou creat. La junta directiva de l’Associació Catalana d’Esperanto és conscient (...)

 • 29 de setembre de 2019

  Manlleu. Centenari del congrès català d’esperanto

  La Biblioteca Municipal de Manlleu està preparant una exposició per commemorar que fa un segle Manlleu va acollir el 8è Congrès català d’esperanto. Per aquesta raó han demanat la coŀlaboració d’entitats esperantistes. L’Associació Catalana d’Esperanto (...)

 • 29 de setembre de 2019

  Esperanto a Mira-sol

  El Banc del Temps de Mirasol (Sant Cugat del Vallès) vol fer una presentació de l’esperanto en una de les xerrades que organitzen. Per aquesta raó ha demanat l’ajuda de l’Associació Catalana d’Esperanto. Hi ha converses en curs i es preveu que la (...)

 • 3 d'agost de 2019

  SAT-Kongreso a Barcelona

  El diumenge 4 d’agost de 2019 començarà a Barcelona el 92è congrès de la Sennacieca Asocio Tutmonda. Fins a l’11 d’agost Barcelona tornarà a ser (simbòlicament) la rosa de foc. Hi tindrà lloc la trobada anual de l’Associació Mundial Anacional, una (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

  • Categoria: 

  Discriminació lingüística

  VilaWeb, 2019-08-02 «Escola Valenciana ha demanat una reunió amb l’Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat valenciana, que tindrà lloc el proper 7 d’agost, davant les denúncies en els últims dies de vulneració de drets lingüístics en el sector (...)

 • “Nova Katalunio”, segons Jordi Cuixart

  per Jordi Cuixart i Navarro

  Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural i pres polític, és un simpatitzant de l’esperanto. Amb el permís de la seva companya, publiquem aquí un text privat escrit per ell.

 • Quantes paraules té l’esperanto?

  per Rubén Fernández Asensio

  Resposta a una consulta d’una estudiant de traducció.

  • Categoria: 

  Ricard S. Güell (1916-2008)

  per Joan Inglada Roig

  Biografia de Ricard S.Güell en ocasió del centenari del seu naixement

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell