Associació Catalana d'Esperanto


L’Esperanto

Inici > L’Esperanto > Cursos d’esperanto 2019-20

Cursos d’esperanto 2019-20

Hem començat a recollir la informació relativa als cursos i converses d’esperanto de la propera temporada (2019-20) i l’anirem posant en aquest indret a mesura que arribi a les nostres mans:

> Sabadell. Hem rebut una nota explicativa dels companys de Sabadell. La transcrivim tot seguit: «El Centre d’Esperanto de Sabadell (CES) organitza cada últim cap de setmana de mes, un curs d’esperanto d’unes 3-4 hores amb jocs i petites discussions (“luda-babilada kurso”). El curs es basa en la flexibilitat: gran varietat dels continguts amb activitats pensades en funció dels nivells diferents dels participants a la sessió (que pot anar des d’alumnes que acaben de fer un curs intensiu fins a alumnes amb anys d’aprenentatge), fixació de l’horari el divendres, el dissabte o el diumenge en funció de les disponibilitats de la majoria. CES es troba al carrer Papa Pius, 130, molt a prop de la nova estació “La Creu Alta” dels Ferrocarrils de la Generalitat. Les persones interessades poden contactar Éric Collignon a e.collignon@hotmail.com o per telèfon al número 93/7272758»

> Barcelona

— Biblioteca Jaume Fuster Del 01 d’octubre a la fi de juny t’esperem a la Biblioteca Jaume Fuster per aprendre Esperanto.

La biblioteca ofereix un curs presencial d’esperanto (nivell inicial) amb el professor Xosé Conde i un altre de nivell mitjà amb el professor Brian Russell, tots dos de la Secció Catalana de la Lliga Internacional de Docents Esperantistes.

. Nivell inicial:

Tots els dimarts de 19h a 21h. De l’1 d’octubre de 2019 fins al 16 de juny de 2020.

. Nivell mitjà: 

Tots els dimecres de 19h a 21h. Del 2 d’octubre de 2019 fins al 17 de juny de 2020.Els cursos són gratuïts i la inscripció es fa a través del correu cursos@ilei.cat

. Enllaços al web de la biblioteca: http://ajuntament.barcelona.cat/bib... http://ajuntament.barcelona.cat/bib...

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell