Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notíciesRSS

 • 21 de desembre de 2021

  Nicolau Dols, segon esperantista en presidir la Secció Filològica de l’IEC

  El doctor Nicolau Dols Salas, catedràtic de Filologia Catalana i Lingüística General, de la Universitat de les Illes Balears, ha estat nomenat president de la Secció Filològica del’IEC, segons ha comunicat l’entitat en el seu compte de Twitter. No és (...)

 • 24 de novembre de 2021

  Inmersió Lingüística a l’Escola: Manifest de l’Associació Catalana d’Esperanto

  La Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Esperanto / Kataluna Esperanto Asocio vol expressar el seu profund desacord amb la denegació del recurs d’ampara presentat per les conselleries de cultura i educació de la Generalitat de Catalunya a la (...)

 • 18 d'octubre de 2021

  Ens ha deixat la Montserrat Franquesa

  Amb molta tristesa, l’Associació Catalana d’Esperanto - Kataluna Esperanto Asocio comunica la mort, aquest dilluns 18 d’octubre de 2021, de Montserrat Franquesa i Gòdia. Destacada esperantista ha estat membre de la junta i redactora en cap de la (...)

 • 11 d'abril de 2021

  Presentació al Tradicionàrius del llibre d’En Jordi Cuixart: El polsim màgic

  El dia 11/04/2021 ha tingut lloc al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia la presentació del llibre “El polsim màgic” d’En Jordi Cuixart. L’Associació Catalana d’Esperanto ha tingut l’honor i la satisfacció d’ésser-hi convidada. Aquesta obra, que com (...)

 • 17 de febrer de 2021

  Per la llibertat d’expressió i contra l’empresonament de Pablo Hasél

  L’Associació Catalana d’Esperanto i la Joventut Catalana d’Esperanto volen expressar el seu profund rebuig a la detenció del raper Pablo Hasél. Una societat que permet que el seu sistema judicial jutgi i empresoni a un artista a causa de les lletres (...)

Veure totes les notícies

Articles, cròniques i reportatges RSS

  • Categoria: 

  Vilanova i la Geltrú, presentació de l’esperanto

  per Ramon Perera

  Sota el títol «Vilanova: una aproximació a la Llengua Internacional», el proppassat dia 10 de gener tingué lloc a l’Ateneu Vilanoví una presentació de l’esperanto feta pel nostre consoci Mon Cardona. En Mon va mostrar imatges diverses del món de (...)

  • Categoria: 

  Signatura del conveni CES-KEA

  per Ramon Perera

  2019-12-15 Tal com estava anunciat, aquest diumenge dia 15 de desembre es va signar el conveni CES-KEA en el marc del dinar de germanor que tradicionalment organitza el Centre d’Esperanto Sabadell amb motiu del Dia de Zamenhof. Amb aquest (...)

  • Categoria: 

  Diada de Zamenhof a Girona

  per Ramon Perera

  2019-12-15 El proppassat dissabte, dia 14 de desembre, es va celebrar a Girona en una sala de la Llibreria Linguae el Dia de Zamenhof. Entre altres, hi van participar companys de Tordera, Texas, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Moià, Lleida, (...)

  • Categoria: 

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto

  per Mon Cardona (10/12/2019)

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto Article aparegut al diari El 9 Nou el dia 9 de desembre del 2019 [a la pàgina 24 de l’edició en paper]. Autor: Jordi Vilarrodà La biblioteca recorda amb una exposició que la ciutat va acollir l’any 1919 el congrés (...)

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell