Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notíciesRSS

 • 20 de gener de 2020

  URGENT. S’ajorna la presentació a Mirasol

  Degut a la previsió de mal temps s’ajorna l’anunciada presentació de l’esperanto al Banc del temps de Mirasol [vegeu l’anunci immediatament anterior a aquest]. Anunciarem la nova data de seguida que estigui fixada. Demanen disculpes per les molèsties (...)

 • 17 de gener de 2020

  Esperanto al Banc del temps de Mira-sol

  Tal com ja vam anunciar el proppassat mes de setembre, aquest mes de gener hi haurà una presentació de l’esperanto al Banc del temps de Mira-sol. Això serà el proper dimarts, dia 21, a dos quarts de set del vespre [18:30]. El banc del temps està (...)

 • 29 de desembre de 2019

  Vilanova: una aproximació a la Llengua Internacional

  A l’Ateneu Vilanoví tindrà lloc una xerrada titulada Esperanto. Una aproximació a la Llengua Internacional. Quan: Divendres, 10 de gener de 2020. Hora: 7 dels vespre. Lloc: Plaça Llarga, 19, baixos. Vilanova i la Geltrú. A càrrec del nostre (...)

 • 22 de desembre de 2019

  Congrés Català d’Esperanto

  Ja s’ha fixat la data del proper Congrés Català d’Esperanto: el cap de setmana llarg del diumenge 31 de maig de 2020 [Pasqua Granada, o de Pentecostès]. Avui podrem oferir més informacions. Reserveu-vos la (...)

 • 22 de desembre de 2019

  Relleu a la libroservo

  El proppassat dissabte, 21 de desembre, es va produir un relleu al servei de llibreria de l’associació [libroservo]. El company Pere Fornells deixa d’ocupar-se del servei, per raó d’una incompatibilitat d’horaris i a partir d’ara la Maria Rosa Gómez (...)

Veure totes les notícies

Articles, cròniques i reportatges RSS

  • Categoria: 

  Vilanova i la Geltrú, presentació de l’esperanto

  per Ramon Perera

  Sota el títol «Vilanova: una aproximació a la Llengua Internacional», el proppassat dia 10 de gener tingué lloc a l’Ateneu Vilanoví una presentació de l’esperanto feta pel nostre consoci Mon Cardona. En Mon va mostrar imatges diverses del món de (...)

  • Categoria: 

  Signatura del conveni CES-KEA

  per Ramon Perera

  2019-12-15 Tal com estava anunciat, aquest diumenge dia 15 de desembre es va signar el conveni CES-KEA en el marc del dinar de germanor que tradicionalment organitza el Centre d’Esperanto Sabadell amb motiu del Dia de Zamenhof. Amb aquest (...)

  • Categoria: 

  Diada de Zamenhof a Girona

  per Ramon Perera

  2019-12-15 El proppassat dissabte, dia 14 de desembre, es va celebrar a Girona en una sala de la Llibreria Linguae el Dia de Zamenhof. Entre altres, hi van participar companys de Tordera, Texas, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Moià, Lleida, (...)

  • Categoria: 

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto

  per Mon Cardona (10/12/2019)

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto Article aparegut al diari El 9 Nou el dia 9 de desembre del 2019 [a la pàgina 24 de l’edició en paper]. Autor: Jordi Vilarrodà La biblioteca recorda amb una exposició que la ciutat va acollir l’any 1919 el congrés (...)

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell