Associació Catalana d'Esperanto


L’Associació

Inici > L’Associació > Serveis

Serveis

Adreça de correu electrònic

Tots els membres de l’associació tenen dret a una adreça de correu personal al nostre domini “@esperanto.cat”. L’adreça pot ser una simple redirecció a una altra adreça, o bé un veritable compte de correu també per a enviar missatges. S’hi pot accedir pel nostre lloc web o mitjançant POP3 i SMTP. Per a demanar la vostra adreça, escriviu a “postmaster” al nostre domini “@esperanto.cat”.

Servei de llibres

Voleu comprar un manual d’esperanto, però no en trobeu a cap llibreria? O bé sou un col·leccionista en cerca d’un exemplar del Tintín en esperanto? Potser voleu un CD de música en esperanto?

La nostra associació ofereix un servei de llibres (libroservo) per facilitar l’accés als llibres editats per nosaltres i a la bibliografia en i sobre l’esperanto en general, als esperantistes i a tothom qui hi estigui interessat.

Aquests són els avantatges principals d’aquest servei:

      • Unificant comandes o aprofitant que acostumem a tenir estoc dels títols més habituals, es poden estalviar despeses d’enviament.
      • Facilitem a les llibreries l’accés a títols relacionats amb l’esperanto quan hi estiguin interessades.
      • Posem els llibres més a l’abast del públic el dia de Sant Jordi, així com en els nostres congressos i trobades i també en parades específiques en altres events.

Acceptem encàrrecs de no membres. Per a rebre una llista actualitzada del nostre estoc o encarregar un llibre específic, escriviu a l’adreça de correu electrònic “libroservo” dins del nostre domini “@esperanto.cat”. També podeu veure part del nostre gènere a la secció «Recomanats» de la nostra web, o al catàleg de la secció d’esperanto de la llibreria Alibri (Balmes 26, Barcelona), que és la llibreria amb què més col·laborem. Si sou una llibreria i voleu oferir llibres en esperanto, contacteu-nos.

Abonaments a revistes i Inscripció a trobades i congressos (Perado)

Amb el servei Perado, l’Associació Catalana d’Esperanto distribueix un nombre considerable de revistes en esperanto, probablement les més interessants. Estalvia’t transferències, comissions i maldecaps!

Més informació al web d’aquest servei. Us hi podeu posar en contacte escrivint a l’adreça de correu electrònic “perado” dins del nostre domini “@esperanto.cat”.

Llista de distribució de correu

La nostra associació gestiona dues llistes de distribució de correu electrònic. Una és una llista d’anuncis per a rebre informació en català sobre activitats de l’associació i novetats del món de l’esperanto, mentre que la segona, Nia Listo, és una llista de discussió en esperanto. Us podeu inscriure a qualsevol de les dues aquí.

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33