Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 20 de març de 2017

  Commemoració de l’Any Internacional Zamenhof

  Amb motiu de l’Any Internacional Zamenhof, l’Associació Catalana d’Esperanto ha convidat el professor Federico Gobbo, de les universitats d’Amsterdam, Torí i Milà, a impartir la conferència “Encara és actual la filosofia de Zamenhof?” (en esperanto), el (...)

 • 22 de febrer de 2017

  L’any Zamenhof tindrà aroma català

  L’any passat la UNESCO va decidir que una de les persones que cal recordar enguany és l’iniciador de l’esperanto. Així, el 2017 es commemora el centenari de la mort de Zamenhof i l’Associació Mundial d’Esperanto ha decidit crear un nou portal sobre la (...)

 • 20 de febrer de 2017

  Kataluna Esperantisto. Els 15 articles més llegits el 2016

  Aquests han estat els 15 articles de la revista Kataluna Esperantisto més consultats durant el 2016: 1. Justícia lingüística: com avaluar-la? L’exemple de la Unió Europea, de Michele Gazzola 2. Amikejo: el país esperantista que gairebé va existir, de (...)

 • 17 de febrer de 2017

  Nou curs d’esperanto a Vic

  Impartit per Jordi Perera, el Fòrum de Debats de Vic organitza un curs d’introducció a l’esperanto al centre cívic Can Pau Raba, carrer Raval Cortines 24, els 2n i 4rt dimarts de cada mes, des del febrer fins al juny de 2017. La presentació va (...)

 • 2 de febrer de 2017

  Aitor Arana a Barcelona

  En el marc de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, l’Associació Catalana d’Esperanto ha convidat a Barcelona Aitor Arana (Legazpi, 1963), en un acte on repassarà la seva trajectòria com a escriptor, traductor i filòleg. Entre (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

  • Categoria: 

  Ricard S. Güell (1916-2008)

  per Joan Inglada Roig

  Biografia de Ricard S.Güell en ocasió del centenari del seu naixement

  • Categoria: 

  Josep Vidal Llopart (1880-1905). Vilanova i la Geltrú. Primer esperantista de Catalunya

  per Joan Inglada Roig

  Perfil del primer esperantista català, per Joan Inglada

  • Categoria: 

  Joan Amades i l’esperanto

  per Dani Cortijo

  foto: joanamades.cat Parlar de Joan Amades és sens dubte parlar d’una de les persones que més empremta ha deixat en la conservació de la cultura popular a Catalunya, entesa en les seves dues concepcions: per una banda, la cultura d’un poble adscrit (...)

  • Categoria: 

  De la medalla Klara Silbernik a la Reina dels Jocs Florals Internacionals

  per Joan Inglada Roig

  En ocasió del traspàs del poeta Gabriel Mora i Arana el 24 del proppassat novembre 2014, em vaig sentir empés a descriure alguns detalls dels meus primers anys en el nostre moviment, o sigui, des de l’inici fins a la presidència de l’Associació (...)

  • Categoria: 

  No hi ha cap refrany que menteixi

  per Montserrat Franquesa

  Dilluns 15 de desembre al vespre es presentava a la Llibreria Documenta de Barcelona una novetat editorial ben curiosa: un petit refranyer català – esperanto. El paremiòleg i prologuista del llibre Víctor Pàmies i l’autor, el professor Pedro M. Martín (...)

Veure tots els articles  • -*


Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat 1008-08200 Sabadell (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33 / 625 46 93 73
Fax +34 93 716 36 33

Crèdits

Segueix-nos a:

Facebook