Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 21 d'abril de 2014

  Per Sant Jordi, veniu a La Rambla a tastar l’esperanto

  Dimecres que ve és Sant Jordi i, com cada any, la colla de l’Associació Catalana d’Esperanto muntarem la paradeta a la Rambla de Barcelona. Hi serem des del matí ben d’hora fins ben entrat el vespre, aprofitant el gran interès dels passavolants pel (...)

 • 16 d'abril de 2014

  Preguntem als partits polítics en matèria de drets lingüístics

  L’Associació Catalana d’Esperanto (Esperanto*CAT) ha fet un qüestionari que ha presentat a les diferents formacions polítiques catalanes que participen a les eleccions al Parlament europeu del proper 25 de maig, tot demanant que ho contrastin amb el (...)

 • 15 d'abril de 2014

  Nova junta directiva de l’Associació Catalana d’Esperanto

  L’Assemblea general d’Esperanto*CAT va tenir lloc el 5 d’abril passat. S’hi va aprovar, per unanimitat, les memòries i els balanços de l’any passat així com el pla d’activitats i el pressupost per al 2014, i diverses propostes dels participants. Aquesta (...)

 • 8 d'abril de 2014

  Veure Mart en esperanto

  La Universitat d’Arizona, en coŀlaboració amb l’agència espacial NASA, ha posat en marxa una pàgina web en esperanto que mostra fotografies del planeta Mart preses amb la càmera HiRISE. HiRISE és la càmera fotogràfica més potent que mai s’ha enviat a un (...)

 • 1 d'abril de 2014

  Una lliçó apresa a Catalunya

  Ha passat prou temps d’ençà que vaig tornar al meu país, el Casaquistan, d’una estada de tres mesos a Catalunya per a estudiar-hi castellà. Fins ara no n’havia escrit res perquè volia que els pensaments i les impressions rebudes al vostre país durant (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat 1008-08200 Sabadell (Països Catalans)
Tel +34 93 710 96 36
Fax +34 93 716 36 33

Crèdits

Segueix-nos a:

Facebook