Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 4 de desembre de 2018

  Tast d’Esperanto

  El passat diumenge 26 de novembre, en el marc del festival turístico-enològic Subirats Tasta’l organitzat per l’ajuntament de Subirats, va tenir lloc un taller d’iniciació a l’esperanto al mateix Museu d’Esperanto. Durant una hora, una dotzena de (...)

 • 6 de novembre de 2018

  Comença la catalogació al Grup Aŭroro

  Dilluns 5 de novembre ha començat la catalogació de la col·lecció de llibres heretada del grup esperantista Aŭroro, consistent en més de 300 llibres i fullets, alguns dels quals centenaris. Han començat la tasca els nostres socis David Ruíz i Rubén (...)

 • 31 d'octubre de 2018

  Entrevista a Dolors Godoy

  El Punt Avui ha entrevistat la nostra sòcia Dolors Godoy, destacant el rol de l’esperanto en la seva vida i el fet que n’és l’únic ensenyant a la regió gironina: És esperantista declarada –la seva filla també ho és– i fa un any va guanyar un premi de (...)

 • 26 d'octubre de 2018

  Nou curs inicial a Barcelona

  Per demanda popular, i atès que el curs inicial a la biblioteca Jaume Fuster ha quedat amb llista d’espera, s’està preparant un altre curs inicial a Barcelona. Començarà el 12 de novembre i es farà cada dilluns a la històrica cooperativa La Formiga (...)

 • 20 d'octubre de 2018

  Oberta la inscripció al congrés de SAT

  S’acaba d’obrir la inscripció al congrés de Sennacieca Asocio Tutmonda (Associació Mundial Anacional), l’associació mundial de treballadors esperantistes, que tindrà lloc a Barcelona del 4 a l’11 d’agost del 2019. Es tracta d’un dels congressos mundials (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33