Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 27 de novembre de 2014

  «Després del meu viatge a Catalunya vaig començar a reaprendre la meva llengua pròpia»

  Darmen Tuiaqai és un jove arquitecte kazakh. Va venir a Barcelona l’hivern passat per estudiar i de seguida va esdevenir un membre actiu de l’esperantisme català; va participar als cursos, a la Diada de l’esperanto i a les trobades de cada dimarts al (...)

 • 25 de novembre de 2014

  Ens ha deixat en Gabriel Mora i Arana

  Aquest dimarts 25 de novembre ens ha deixat el poeta esperantista Gabriel Mora i Arana a l’edat de 89 anys. Va guanyar diversos premis de poesia en els Jocs Florals de Barcelona i va obtenir el títol de Mestre en Gai Saber. En l’àmbit (...)

 • 23 de novembre de 2014

  L’esperanto ja és Patrimoni Cultural Inmaterial de Polònia

  L’esperanto ja és Patrimoni Cultural Immaterial de Polònia. El del 20 de novembre passat, la ministra polonesa de cultura i patrimoni, Małgorzata Omilanowska, va incloure la llengua internacional a la llista del patrimoni immaterial del país. Cal (...)

 • 23 de novembre de 2014

  Exàmens oficials d’esperanto a Tolosa de Llenguadoc el 30 de maig

  Si voleu un diploma oficial, que cerifiqui els vostres coneixements d’esperanto, teniu l’oportunitat d’examinar-vos el 30 de maig que ve a Tolosa de Llenguadoc (Occitània). Es tracta dels examens oficials de la Lliga Internacional d’Ensenyants (...)

 • 23 de novembre de 2014

  Cervesa artesanal autogestionada i esperantista

  Cervezas Speranto és un projecte autogestionat de Toledo. Actualment produeixen dos tipus de cervesa: Zamenhof i Blanka Tigro, les notes de tast de les quals us oferim a continuació. NOTES DE TAST Zamenhof. 5,2% Vol, 28 IBUS: La primera (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat 1008-08200 Sabadell (Països Catalans)
Tel +34 93 710 96 36
Fax +34 93 716 36 33

Crèdits

Segueix-nos a:

Facebook