Associació Catalana d'Esperanto


NotíciesRSS

 • 13 de setembre de 2018

  Oberta la inscripció al segon curs

  S’acaba d’obrir la inscripció al curs segon d’esperanto a Barcelona. Començarà l’1 d’octubre i es farà cada dilluns a la històrica cooperativa La Formiga Martinenca (Carrer Mallorca, 580), a tocar de l’estació del Clot, fins al juny. L’horari provisional (...)

 • 18 de juliol de 2018

  Oberta la inscripció al curs inicial

  Aquest juliol s’ha obert la inscripció al curs inicial d’esperanto a Barcelona. Per segona vegada es fa amb la col·laboració de la biblioteca pública Jaume Fuster, on tindrà lloc cada dimarts de 19 a 21 del vespre, a partir del 2 d’octubre fins al (...)

 • 13 de juliol de 2018

  Presentació de l’esperanto

  L’11 de juliol Rubén Fernández Asensio ha fet una conferència i debat de dues hores sobre l’esperanto per al públic general, a la biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. Hi han assistit 15 persones, que hi han participat amb interès. Les diapositives (...)

 • 26 de juny de 2018

  Nou número de Kataluna Esperantisto

  Presentació del número: En un moment en què la Gran Bretanya és a punt de deixar la Unió Europea, replantejant així la posició de l’anglès a Europa, Pádraig B. Ó Laighin ens ofereix una anàlisi de la campanya de la societat civil que va permetre que (...)

 • 28 d'abril de 2018

  Dia de Sant Jordi

  Uns quants ahir ens vàrem llevar ben d’hora, per fer honor a la dita “ Qui matina fa farina “ o per fer cas al Guardiola, vés a saber la font d’inspiració de cadascú i vàrem fer cap a muntar les paradetes de llibres de KEA; una a Barcelona i l’altra a (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33