Associació Catalana d'Esperanto


komuna

Inici > Privacitat

Privacitat

  • Categoria: 
Comparteix

D’acord amb Reglament General de Protecció de dades 2016/679 del Parlament de la Unió Europea del 27 d’abril de 2016 (RGPD), uns informem sobre els vostres drets pel que fa a la protecció de les vostres dades.

  1. El responsable del tractament de les vostres dades és l’Associació Catalana d’Esperanto (ACE/KEA), amb NIF G58338567 i seu legal a l’Hotel d’Entitats Can Guardiola, carrer Cuba nº 2, 08030 Barcelona, telèfon +34 937163633, adreça de correu electrònic «kea» al domini «@esperanto.cat», pàgina web www.esperanto.cat.
  2. El motiu del tractament és la gestió de les nostres relacions amb els socis, especialment el combrament de les quotes, les relacions amb donants i participants en les nostres activitats (congressos, cursos, etc.) la gestió de les vostres comandes i abonaments, i més en general la informació sobre les nostres activitats i campanyes.
  3. La base legal del tractament és el nostre interès legítim i el vostre lliure consentiment, que podeu retirar en qualsevol moment. Als nostres formularis estan marcades les dades que necessitem ineludiblement per fornir els serveis que demaneu.
  4. Si teniu un compte de correu personal al nostre domini esperanto.cat, sapigueu que, al contrari que Gmail i d’altres grans proveïdors de correu electrònic, nosaltres no examinem el vostre correu per fer-ne un perfil de Vós i de les vostres preferències ni per vendre’l a empreses.
  5. No transferim les vostres dades a tercers, ni dins la Unió Europea ni a fora, tampoc quan utilitzeu el nostre servei de comandes Perado.
  6. Conservem les vostres dades sota protecció segura, i només hi poden accedir aquells que les necessiten per complir els nostres serveis.
  7. Conservem les vostres dades només mentre les necessitem per complir els nostres serveis i tenim el vostre consentiment per a això, i les esborrem quan la vostra relació amb nosaltres acaba, o les arxivem durant el temps requerit per complir les nostres obligacions legals, i no més enllà.
  8. Teniu el dret d’accedir a les vostres dades i rebre’n una còpia per saber quines tenim de Vós, corregir-les, demanar-ne l’eliminació quan la raó de la seva recol·lecció i tractament han desaparegut, demanar la limitació del seu tractament i, en el cas del vostre correu personal a esperanto.cat, el dret de rebre’l en una forma portàtil.
  9. Per exercir aquests drets, contacteu-nos a l’adreça de correu electrònic «membroservo» al domini «@esperanto.cat» o a l’adreça postal de KEA. Si no esteu satisfets amb la nostra reacció, podeu recórrer a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33