Associació Catalana d'Esperanto


L’Associació

Inici > L’Associació > Col·laboreu-hi

Col·laboreu-hi

Tant si ja parleu l’esperanto com si el voleu aprendre com si simplement simpatitzeu amb l’ideari de la nostra associació i voleu donar suport a les seves activitats per difondre la llengua, podeu elegir el vostre nivell de compromís.

Associeu-vos

És la manera més efectiva de donar suport a la difusió de l’esperanto a casa nostra. Us hi podeu inscriure en línia aquí. Associar-se és també la millor manera d’estar en contacte amb la comunitat esperantista catalana; tot i que no és imprescindible saber esperanto, si en sabeu traureu millor partit dels serveis oferts per l’associació.

Doneu

Si no us voleu comprometre de manera duradora, podeu fer una contribució monetària puntual. Amb 15 euros, per exemple, podeu pagar totes les despeses de la nostra pàgina web i de correu electrònic durant un mes. En tot cas, qualsevol quantitat és benvinguda. Podeu fer un ingrés al nostre compte bancari o mitjançant Paypal.

Compte bancari: ES54 3025 0001 1514 3339 8158

Compte de Paypal:

[1]

Col·laboreu-hi

La feina per fer és ingent i els nostres recursos humans són molt limitats, de manera que agraïrem la vostra col·laboració. Si penseu que podeu contribuir les vostres habilitats personals com a voluntari o si teniu cap proposta específica per a difondre l’esperanto en el vostre àmbit, podeu deixar un missatge en aquest formulari, i trobarem la manera d’encaixar la vostra proposta en el nostre pla d’actuació

Notes

1 L’Associació Catalana d’Esperanto està inscrita al Cens d’entitats que tenen per finalitat el foment de la llengua catalana, per la qual cosa les quantitats donades donen dret als residents al territori de la Generalitat de Catalunya a una deducció del 15%, amb el límit del 10% de la quota íntegra autonòmica de l’I.R.P.F., Llei 21/2001, de 28 de desembre.

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33